צפו: כך ממלאים בנוזלים את הבשר שמוכרים לנו

 
עודכן 10:34 02/06/2014

הערב ב-21:00 "כלבוטק" חוזרת בעונה חדשה עם תחקיר שחושף את התהליך שעובר הבשר לפני שהוא מגיע לחנויות ולמרכולים. "כל סיבי הבשר של ההודו כבר פשוט מפורקים מרוב שהוא פוצץ במים". צפו בקטע

 
 
 
 
 

תוכנית התחקירים של ערוץ 10, "כלבוטק", חוזרת בעונה שלישית וחדשה. התוכנית תשודר בכל יום שני בשעה 21:00, מיד אחרי מהדורת החדשות.

 

בתחקיר הבכורה נחשף התהליך שעובר הבשר שנמכר בחנויות ובמרכולים השונים. בתהליך, עובר הבשר כיבוס ועיסוי ולאחר מכן הוא נשפך אל תוך מיכל שבו הוא יבלה עד לשלב האריזה, ובינתיים נתחי הבשר סופגים השריה נוספת.

 

מדובר בתהליך שעובר בשר מסוג בקר וגם בשר מסוג עוף ושניהם יוצאים ממנו רע. "אנחנו רואים שזה כבר סרמטוט, זה כבר לא שניצל. כל סיבי הבקר של ההודו כבר פשוט מפורקים מרוב שהוא פוצץ במים", מסביר שף המתמחה בשוק המוסדי, איציק שחק, כשהוא בחן נתח של הודו.

 

>>> לעמוד כלבוטק

 
  
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.